21 dec. 2011

Relaxare

       

Astazi fii tu cu tine insuti!           E dimineata iar si simti ca toti zeii sunt importiva ta? Te simti fortat sa o iei de la capat cu treburi plictisitoare sau obositoare desi nu ai vrea sa  fii acolo?
            Ce ar fi sa-ti faci ziua speciala pentru tine si sa evadezi?
           A, stiu, ai deja carnetelul plin de sarcini de serviciu, ba si familia ti-a mai adaugat cateva liniute in to do list, ceva comisioane pentru mici si mari.
            Te simti de parca toata greutatea urmeaza sa-ti apese pe umeri? Nu mai ai timp sa te gandesti la tine, la sertarasul in care ti-ai trantit dorintele ultima data cand ai avut un pic de timp si pentru tine?

              Iti propun sa schimbi asta.
              Sa-ti permiti un timp cu tine, un timp numai al tau.
          De unde timp? Tu esti expertul pe timpul tau, tu stii, tu sa-mi spui cum faci loc pentru tine in siragul clipelor unei zile.
               Da-ti voie sa te ocupi astazi de tine!
             Sa faci numai acele lucruri pe care ti le doresti cu adevarat si nu pentru ca cineva ti le-a cerut sau intra in sarcinile de serviciu. 
               Observa ce simti cand faci ce iti place, cum traiesti asta in corpul tau... 
           Ramai in starea de satisfactie pe care ti-o da lucrul facut cu placere. Multumeste-ti tie insuti pentru momentele pe care ti le oferi.
               Odihneste-te mai mult, incarca-ti bateriile, maine va fi o noua zi!
            Si nu uita, cand iti vei relua ritmul cu care esti obisnuit, noteaza undeva in agenda virtuala a creierului tau diferenta cu care privesti sarcinile obisnuite, cumva s-a schimbat perspectiva, dupa o zi de evadare in lumea „fac ce vreau si ce imi place”?
              Cu siguranta iti vei mai propune o oaza de relaxare din cand in cand...

(Articol publicat pe siteul Romedic pe 05.12.2011)Niciun comentariu:

Translate

Translator